GARA, obývacia stena, biela

NOVÉ
GARA, obývacia stena, biela
108.02 €
NA OBJEDNÁVKU
6 - 8 týždňov

GARA, obývacia stena, biela

Obývacia stena GARA - Štýlové a Funkčné Riešenie pre Vašu Obývačku

Hľadáte moderný a štýlový spôsob, ako zorganizovať svoju obývačku? Obývacia stena GARA je perfektným riešením. Svojím elegantným dizajnom a praktickým vybavením poskytuje nielen estetickú hodnotu, ale aj funkčnosť pre vašu obľúbenú miestnosť v dome.

Kvalitné Materiály pre Trvácnosť

Táto obývacia stena je vyrobená z kvalitných materiálov, vrátane melamínu, VT laminátu a ďalších, čo zabezpečuje jej odolnosť voči poškodeniu a dlhú životnosť. S hrúbkou materiálu 18 mm je dostatočne pevná na to, aby uniesla váš televízor a dekoratívne predmety.

Štýlová Biela Farba

Biela farba je symbolom čistoty a jednoduchosti. Táto obývacia stena sa hodí do akéhokoľvek interiéru a dodáva mu svetlý a vzdušný vzhľad. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí uprednostňujú minimalistický štýl.

Praktické Regáliky a Výklopné Priehradky

GARA je vybavená regálikmi a výklopnými priehradkami, čo vám umožňuje usporiadať a uložiť vaše knihy, obľúbené dekoračné predmety a ďalšie veci. Vďaka tejto funkčnosti budete mať všetko po ruke a dobre usporiadané.

Zostava Obsahuje 2 Poličky

K obývacej stene GARA získate aj 2 poličky, ktoré môžete umiestniť podľa vašich potrieb a preferencií. Týmto spôsobom pridáte viac priestoru pre svoje veci a prispôsobíte stenu podľa svojho vkusu.

Obývacia stena GARA je kombináciou štýlu a praktickosti, čo ju robí ideálnym doplnkom pre vašu obývačku. Vyberte si ju pre svoj domov a vytvorte si štýlový a dobre organizovaný priestor, kde sa budete cítiť príjemne a komfortne.

ReferencieArchiv
Zákazník ,  19.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Zákazník ,  13.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Paráda. Rýchle dodanie
Zákazník ,  23.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchlosť
Zákazník ,  16.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Lacný a rýchlo dodaný tovar
Zákazník ,  10.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchle doručeňie ..spokojnosť na 100%
Zákazník ,  30.04.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Super rýchle dodanie v perfektnom stave.