GARA, obývacia stena, svetlá mocca

NOVÉ
GARA, obývacia stena, svetlá mocca
108.02 €
NA OBJEDNÁVKU
6 - 8 týždňov

GARA, obývacia stena, svetlá mocca

Obývacia stena GARA - Moderný dizajn pre vašu obývačku

Hľadáte spôsob, ako dodať svojej obývačke moderný a dizajnový vzhľad? Obývacia stena GARA je ideálnym riešením pre vás. Svojím štýlovým dizajnom a praktickým vybavením prinesie do vášho obývacieho priestoru novú úroveň elegancie a organizácie.

Vysokokvalitné materiály pre trvanlivosť

Táto obývacia stena je vyrobená z kvalitných materiálov, vrátane melamínu, VT laminátu a ďalších, čo zabezpečuje jej odolnosť voči opotrebeniu a dlhú životnosť. S hrúbkou materiálu 18 mm je dostatočne pevná na to, aby uniesla váš televízor a ďalšie dekoračné predmety.

Štýlová farba svetlá mokka

Svetlá mokka je farba, ktorá pridá do vášho interiéru teplý a priateľský pocit. Táto farba je stvorená pre moderný dizajn a ľahko sa hodí k rôznym dekoračným štýlom.

Praktický regálik a výklopné priehradky

GARA je vybavená regálikom a výklopnými priehradkami, čo vám umožňuje usporiadať a uložiť vaše knihy, dekoračné predmety a ďalšie veci. Táto praktická funkcionalita vám umožní udržiavať váš priestor uprataný a dobre organizovaný.

Zostava obsahuje 2 poličky

V rámci tejto obývacej steny získate 2 poličky, ktoré môžete umiestniť podľa vašich potrieb. Týmto spôsobom získate viac úložného priestoru a prispôsobíte stenu podľa svojho vkusu.

Obývacia stena GARA je spojením moderného dizajnu a praktických riešení, čo ju robí ideálnym doplnkom pre váš obývací priestor. Vyberte si ju pre svoj domov a vytvorte si štýlový a dobre organizovaný priestor, v ktorom sa budete cítiť pohodlne a komfortne.

ReferencieArchiv
Zákazník ,  19.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Zákazník ,  13.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Paráda. Rýchle dodanie
Zákazník ,  23.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchlosť
Zákazník ,  16.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Lacný a rýchlo dodaný tovar
Zákazník ,  10.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchle doručeňie ..spokojnosť na 100%
Zákazník ,  30.04.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Super rýchle dodanie v perfektnom stave.