PICADILLY, TV stolík, dub / antracit

NOVÉ
PICADILLY, TV stolík, dub / antracit
91.11 €
SKLADOM
posledný kus

PICADILLY, TV stolík, dub / antracit

PICADILLY - Štýlový TV stolík pre vašu obývačku

Picadilly je moderný TV stolík navrhnutý pre obývacie miestnosti, ktorý kombinuje eleganciu, praktickosť a kvalitu. S rozmermi 57 x 139 x 36 cm a obdĺžnikovým rovným tvarom je ideálnym doplnkom pre váš televízor a multimediálne zariadenia.

Kvalitné materiály a štýlový dizajn

Tento TV stolík je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, vrátane melamínu, VT laminátu a kovu, čo zabezpečuje jeho trvanlivosť a pekný vzhľad. Kombinácia dubového a antracitového povrchu mu dodáva moderný a vkusný dizajn.

Funkcia Push to Open

Stolík Picadilly je vybavený funkciou "Push to Open," ktorá vám umožňuje otvárať výklopné priehradky jednoduchým stlačením. Táto funkcia nielenže pridáva stolíku minimalistický vzhľad, ale zároveň je aj praktická a pohodlná na použitie.

Výklopné priehradky pre organizovaný priestor

S výklopnými priehradkami ponúka stolík Picadilly dostatok úložného priestoru na uskladnenie rôznych predmetov, ako sú diaľkové ovládače, knihy alebo hry. Udržujte vašu obývačku dobre zorganizovanú a upratanú.

Lesklý kov pre luxusný dotyk

Detailom, ktorý robí stolík Picadilly výnimočným, je jeho lesklý kovový povrch, ktorý dodáva luxusný nádych jeho dizajnu. Tento kontrast k drevu a antracitovej farbe pridáva stolíku osobitý šmrnc.

Stolík Picadilly je ideálnym doplnkom pre vašu obývačku, ak hľadáte spojenie moderného dizajnu, kvality a praktickosti. S týmto TV stolíkom získate dokonalý priestor pre váš televízor a príslušenstvo a zároveň pridáva eleganciu do vášho domova.

ReferencieArchiv
Zákazník ,  19.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Zákazník ,  13.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Paráda. Rýchle dodanie
Zákazník ,  23.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchlosť
Zákazník ,  16.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Lacný a rýchlo dodaný tovar
Zákazník ,  10.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchle doručeňie ..spokojnosť na 100%
Zákazník ,  30.04.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Super rýchle dodanie v perfektnom stave.