RELA, obývacia stena, biela

NOVÉ
RELA, obývacia stena, biela
Tovar už v bohužiaľ nie je v predaji.

RELA, obývacia stena, biela

Obývacia stena RELA - Štýlový a praktický dizajn pre vašu obývačku

Chcete, aby vaša obývačka vyžarovala škandinávsku eleganciu a praktickosť? Obývacia stena RELA je pre vás ideálnym riešením. Svojím jednoduchým, no efektným dizajnom a praktickými funkciami prinesie do vášho obývacieho priestoru nový štýl a organizáciu.

Kvalitné materiály pre trvanlivosť

Táto obývacia stena je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov vrátane melamínu, VT laminátu a ďalších, čo zabezpečuje jej odolnosť voči poškriabaniu a opotrebeniu. S hrúbkou materiálu 18 mm je dostatočne pevná na to, aby uniesla vašu televíznu zostavu a ďalšie dekoračné predmety.

Štýlová biela farba

Biela farba je symbolom čistoty a jednoduchosti, a zároveň je stále moderná a nadčasová. Táto obývacia stena v bielej farbe dodá vašej obývačke svetlý a vzdušný vzhľad, čo ju opticky zväčší a osvieži.

Praktický regálik a výklopné priehradky

RELA je vybavená regálom a výklopnými priehradkami, čo vám umožňuje usporiadať a uložiť vaše knihy, dekoračné predmety a ďalšie veci. Táto praktická funkcionalita vám pomôže udržať váš priestor dobre organizovaný a uprataný.

Zostava obsahuje poličku

V rámci tejto obývacej steny získate jednu poličku, ktorú môžete umiestniť na vybrané miesto podľa vašich preferencií. Týmto spôsobom získate viac úložného priestoru a prispôsobíte si stenu podľa svojho vkusu.

Obývacia stena RELA spojuje štýlový dizajn a praktické riešenia, čo ju robí ideálnym doplnkom pre vašu obývačku. Vyberte si ju pre svoj domov a vytvorte si štýlový a dobre organizovaný priestor, kde sa budete cítiť pohodlne a komfortne.

ReferencieArchiv
Zákazník ,  19.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Zákazník ,  13.06.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Paráda. Rýchle dodanie
Zákazník ,  23.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchlosť
Zákazník ,  16.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Lacný a rýchlo dodaný tovar
Zákazník ,  10.05.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Rýchle doručeňie ..spokojnosť na 100%
Zákazník ,  30.04.2023 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Super rýchle dodanie v perfektnom stave.