TIBET, nástenná polica, biela

NOVÉ
TIBET, nástenná polica, biela
30.52 €
NA OBJEDNÁVKU
6 - 8 týždňov

TIBET, nástenná polica, biela

S nástennou poličkou TIBET môžete dodať svojej obývačke škandinávsky štýl a praktický dizajn. Táto moderná nástenná polica je ideálnym riešením na uskladnenie kníh, dekoratívnych predmetov a ďalších drobností, čím vytvoríte elegantný a dobre usporiadaný priestor vo vašom interiéri.

Nástenná polica TIBET je vyrobená z kvalitných materiálov, vrátane melamínu, VT laminátu a ďalších, čo zabezpečuje jej pevnosť a trvanlivosť. S hrúbkou materiálu 18 mm je dostatočne stabilná na udržanie vášho nábytku bezpečne a spoľahlivo.

Biela farba TIBET pridáva miestnosti svetlý a čistý vzhľad, čo je charakteristické pre škandinávsky dizajn. Táto farba je vždy v móde a dokonale sa hodí do akéhokoľvek moderného alebo škandinávskeho interiéru.

Štýl TIBET je typický pre škandinávsky dizajn, ktorý zdôrazňuje jednoduchosť, minimalizmus a prírodné materiály. Táto polica sa hodí do rôznych škandinávskych alebo moderných interiérov a pridáva do miestnosti šikovný a vkusný vzhľad.

S nástennou poličkou TIBET môžete vytvoriť si organizovaný priestor vo vašej obývačke. Je to skvelý doplnok pre všetkých, ktorí hľadajú praktický a štýlový nábytok pre svoj domov.

Vyberte si nástennú poličku TIBET pre svoju obývačku a pridajte škandinávsky štýl a funkcionalitu do vášho interiéru. TIBET - štýlová polica pre moderných ľudí.

ReferencieArchiv
Zákazník ,  01.05.2024 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Zákazník ,  26.04.2024 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
super komunikácia perfektné ceny rýchle dodanie nakupovala som už viac krát a vždy som bola maximálne spokojná
Zákazník ,  15.04.2024 Hodnotenie   4.50 hvězdičky z 5
Rýchle doručenie,
Zákazník ,  11.04.2024 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Výborná komunikácia
Zákazník ,  05.04.2024 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Som spokojný ďakujem vám pekne dostal som to čo som chcel rýchle dodanie tovaru ďakujem vám pekne super paráda.
Zákazník ,  01.04.2024 Hodnotenie   5.00 hvězdičky z 5
Nízke ceny Možný osobný odber